úterý 22. února 2011

Scénář odeslaný hercům

V navenek tichém mezidobí probíhaly práce na scénáři, hádky, trhání občanek, škrtání cizích nápadů, schůzka u Johnaka, vymýšlení tajného plánu jak se zmocnit jeho domu (ups, to jsem asi neměla, říkat) a Skype konference.
Poznatek - Skype je fajn, protože dvě třetiny vašich nápadů jsou už rovnou někde zaznamenané. Mohlo by to být zaznamenané všechno, ale jeden z nás používá Hlas, nebudu Affaiu jmenovat. Skype má ale taky nevýhodu, že nevidíte, jak se ostatní na vaše geniální nápady tváří.... ehm, dost k technologii komunikace.
Nicméně výsledkem je, že včera večer byla odeslána hercům první verze kompletního scénáře. Né že by se už nic nemělo měnit, naopak, ale nebudou to žádné skoky.
Hm. Tvrdila jsem, když jsme začínali, že to bude kratší, než Spiráti.
"Haha," komentovala toto mé tvrzení Affaia při odeslání kompletní verze.

1 komentář:

  1. Affaia by taky ráda podotkla, že opět velice litovala toho, že se do toho nechala uvrtat. A to měla dojem, že tentokrát toho bude dělat míň! Ovšem šeredně se spletla. Zhruba po deseti hodinách čistého času skončila psaní scénáře a měla dojem, že všechny, kteří na to řeknou jediné křivé slovo, vlastnoručně uškrtí, roztrhá a zakope pod zem.

    OdpovědětVymazat